Jezeli ktos by potrzebował wtyczki lub gniazka róznego typu do t4 ktore mozna znalesc w instalacji elektrycznej to polecam firmę :
WTYCZKOLANDIA P.P.H.U. z Wrzosowej , tel. kontakt. 606 135 328
Mają chyba większośc zlączy/kostek które mozna spotkać w t4 , mają również w sprzedazy same konektory do kostek/zlączy ktore w aso sprzedają z kawałkami przewodów a tu sa same konektorrki męskie i żenskie.
Czasem pamiętam byly posty z pytaniami gdzie mozna kupic kostki wtykowe lub gniazdowe do t4 i padały odpowiedzi ze najlepiej na szrocie szukać, jednak nie zawsze kazdą kostkę mozna na szrocie trafic... ja szukałem dwoch takich jednych i na szrotach nie mogłem znalesc ich. Ceny mają w/g bardzo przystępne , kupuje się kpl czyli kostkę , konektory i uszczelnienia. Takze jakby ktos kiedys potrzebowal jakies złącza to podaje tu jako info gdzie moze poszukiwania rozpocząc.
Mozna znalesc ich aukcje na allegro , pod nickiem: Gelson_Mandela
Nie jest to reklama firmy bo jej nie znam wogóle tylko informacja gdzie poprostu szukac rozpocząc poszukiwania takich rzeczy jak się nie ma opcji gdzie szukac , często tez same konektorki się przydają i trzeba kombinowac a w tej firmie mozna zakupic dwa rodzaje , mnijesz piny i większe piny do ori kostek.
http://img15.imageshack.us/img15/5938/y3si.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Wtyczki, Gniazda, Złącza instalacji elektrycznej pojazd VAG
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.