Znaleziono 70 wyników

Return

autor: notri
25 gru 2014, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bose - Wzmacniacz F151 66 920A

peters - przerabiałem temat - niewykonalne
autor: slimak
15 cze 2015, 8:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przetwornica napięcia

O zasilaczu awaryjnym do komputerów stacjonarnych.
autor: slimak
30 gru 2015, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rejestrator trasy

Nad skrzynką bezpieczników masz wpięte rozdzielacze prądowe. Link do zdjęć na t4-wiki. Wpinasz się plusem w rozgałęźnik Kl 15, masa z karoserii i gotowe.
autor: POWOLNY
12 wrz 2012, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Viatoll

Dzieki sliczne,jak bede mial pytania to napisze. Tzn.mam jedno zasadnicze : W moim T4 mam adnotacje ze to pojazd ciezarowy z 5 osobami na pokladzie.Mam sie bac ze bede placil jak pojazdy powyzej 3,5t.Moim zdaniem 'Nie' gdyz nie przekraczam tej wartosci jadac solo (bez lawety) ? Nie czytałem całego ...
autor: mora
12 wrz 2012, 9:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Viatoll

Niestety musisz się stawić osobiście lub wysłać kogoś z upoważnieniem i dokumentami samochodu. Zadzwoń na ich infolinię 800101101 i konsultant/ka wyjaśnią Ci wszystko. Ja byłam tam doładować konto i przy okazji zmieniłam umowę ,żeby móc płacić przez internet, bo wcześniej nie pomyślałam,że to wygodn...
autor: Kenobi
14 mar 2018, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 2,5 Tdi 150km problem z ustawieniem kąta wtrysku?

peters pisze:
Kenobi właśnie sek w tym ze sie pokrywaja, ( okno 2 z 3) ale wartosc mam nizsza 46 -50.
To ja bym zostawił.
autor: Probe041
13 mar 2018, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 2,5 Tdi 150km problem z ustawieniem kąta wtrysku?

Na tdi timing jak wejdziesz to będzie dla axg w menu
15 lis 2017, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Demontaż pompy wtryskowej 2.5TDI

Przede wszystkim ustawić wszystko na znaki jak do wymiany rozrządu i 10 razy sprawdzić czy dobrze bo potem będą mega problemy. Następnie tak jak przy wymianie rozrządu zablokować pompę ( opis w temacie wymiany ), zdjąć pasek demontując wcześniej osłony. Zdemontować przewody wtryskowe zarówno z pompy...
autor: niebieski-n2
18 paź 2021, 8:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: WYJMOWANIE SKRZYNI 2,5 TDI BEZ WYJMOWANIA SILNIKA

umyj, popatrz dobrze, bo prawdopodobnie nie kapie ci z wysprzęglika
przerabiałem podobny problem, nic więcej nie podpowiem, bo nie ja naprawiałem i zapomniałem szczegóły
pamiętam tylko, że takie same miałem obawy i spostrzeżenia
18 kwie 2012, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stuki - vacum pompa?

- żeby wyjąć vacum p. to trzeba rozkręcić przód auta, czy też bez rozkręcania blach można tę pompę wymontować? - czy coś jeszcze należy zdemontować by wyjąć tę pompę? zdejmujesz osłonę silnika i demontujesz od spodu dolną nakrętkę od spodu kluczem 13 płaskim uciętym lub fajkowym dodatkowo wygiętym ...