zapasówka koło dojazdowe do T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
zapasówka koło dojazdowe do T4
W związku z tym, że mam butle LPG zamiast koła zapasowego to zapasówkę w swoim Multivanie wożę w środku i ze względu na szerokość nie mieści mi się pod łóżkiem. Wchodzić wchodzi tylko nie do końca. Wiadomo na wakacjach każde miejsce jest cenne i chcę zamiast pełnowymiarowej zapasówki wsadzić na wypadek kapcia dojazdówke. Patrze na allegro za rożnymi dojazdówkami z rozstawem 5x112 i to co widzę na zdjęciach wychodzi, że będzie z przodu tarło o zacisk, ale może się mylę. Oczywiście w przypadku złapania gumy z przodu można dojazdówke dać na tył, a dobre kolo z tyłu przełożyć do przodu, ale to już trochę kręcenia. Może ktoś ma już obcykane z czego będzie pasować taka dojazdówka? Wychodzi, ze nie może być szersza niż 16-17cm czyli opona max około 165/
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: zapasówka koło dojazdowe do T4
A ja jako że też jeżdżę na różne dłuższe trasy powiem tak żadna dojazdówka tylko pełnowymiarowe koło
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Właśnie oglądałem dojazdowke z MLa. 18 cali i nośność ok bo 1150kg ale srednica duzo za duza i jakbym ja na tyl założył to bym pewnie zderzakiem z przodu ryl po asfalcid.
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Weź pod uwagę ze bagażnik załadowany, następuje zmiana koła i zonk nie ma jak wsadzić kapcia bo za duży