Witam,
mam taki problem że do podaniu gazu słychać jak by coś obcierało o tarczę. Na początku myślałem że to ta blaszka z tyłu tarczy, ale po jej wymontowaniu dalej jest tak samo. Dzieje się to tylko jak wcisnę gaz. Na sprzęgle i bez gazu jest ok. Nic nie stuka nie puka. Zauważyłem też że po jakimś czasie to obcieranie znika i pojawia się dopiero jak auto ostygnie. Obcieranie to znika także jak skręcam w prawo. Przegub był wymieniony na nowy i łożysko koła także (FAG).
coś obciera w kole
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 Long
- Kontakt:
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Auto: t4/t4/t4/sharan
- Opis: ten co walczy
od początku do końca - podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: coś obciera w kole
Witaj
Sprawdź czy nie masz zbyt dużego rantu na tarczy hamulcowej . Podczas jazdy może obierać o klocek.
Sprawdź czy nie masz zbyt dużego rantu na tarczy hamulcowej . Podczas jazdy może obierać o klocek.
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się