Mechanik spec od vw t4 poszukiwany :)
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
qla13
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: vw t4
- Kontakt:
Mechanik spec od vw t4 poszukiwany :)
Witam :)
Poszukuję najlepszego mechanika specjalisty od VW T4 najlepiej żeby był z okolic Krakowa ,Bielska Białej lub Katowic chociaż jestem w stanie pojechać wszędzie :).
Jeśli ktoś zna proszę o namiary :)
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Poszukuję najlepszego mechanika specjalisty od VW T4 najlepiej żeby był z okolic Krakowa ,Bielska Białej lub Katowic chociaż jestem w stanie pojechać wszędzie :).
Jeśli ktoś zna proszę o namiary :)
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!
-
czarny1x1x
Re: Mechanik spec od vw t4 poszukiwany :)
mechanik? ale z czym jest kłopot skrzynia silnik elektryka sprecyzuj pytanie o co chodzi od klimy spec bo się nie domyślimy a zatem nie jesteśmy w stanie pomóc
-
qla13
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Chodzi o silnik sorry ,że zapomniałem ...
W wakacje padła pompa wtrysku i od tego czasu wszystko nie tak :/,kupiłem używaną pompę dałem do pompiarza w Myślenicach ,padł rozrusznik i automat więc zrobiłem a jednak nadal nie chodzi jak wcześniej :( .Gdy jest ciepły pojawia się problem z odpaleniem .
Szukam kogoś kto jest w stanie zabrać auto i zrobić co trzeba by chodziło jak wcześniej przed wymianą pompy.
Szukam kogoś kto specjalizuje się w T4 gdyż mechanicy w mojej okolicy zajmują się tylko wymianą części niczym więcej przerobiłem kilku i jestem zawiedziony .
W wakacje padła pompa wtrysku i od tego czasu wszystko nie tak :/,kupiłem używaną pompę dałem do pompiarza w Myślenicach ,padł rozrusznik i automat więc zrobiłem a jednak nadal nie chodzi jak wcześniej :( .Gdy jest ciepły pojawia się problem z odpaleniem .
Szukam kogoś kto jest w stanie zabrać auto i zrobić co trzeba by chodziło jak wcześniej przed wymianą pompy.
Szukam kogoś kto specjalizuje się w T4 gdyż mechanicy w mojej okolicy zajmują się tylko wymianą części niczym więcej przerobiłem kilku i jestem zawiedziony .
-
czarny1x1x
sam sobie sprawdź przekaźnik 109 lubi się wy lutować czy jego nogi się nie,, kołyszą ,,lub źle ustawiona pompa to tak na szybko
-
qla13
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Przekaźnik wygląda Ok,pompa była ustawiana .Przy rozruchu słychać jakieś dziwne tarcie czy też ślizganie ,które ustaje po chwili.
Chciałem zlecić całkowity przegląd z ewentualną naprawą gdyż przymierzam się do malowania...niestety nie mogę znależć nikogo kompetentnego a sam wyjeżdżam na miesiąc i nie jestem w stanie doglądnąć mojej T4 ...
Chciałem zlecić całkowity przegląd z ewentualną naprawą gdyż przymierzam się do malowania...niestety nie mogę znależć nikogo kompetentnego a sam wyjeżdżam na miesiąc i nie jestem w stanie doglądnąć mojej T4 ...
-
MisiekVW
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle Assistance
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Pod Oświęcimiem dokładnie w Monowicach przy DK44 jest spec od diesli firma nazywa sie PatiCar, reanimował mi mojego ABL w sytuacji gdy urwała się śruba na wale zrobiłem kapitalke, silnik śmigał przez około 30tyś potem cuda zaczęły sie dziać( silnik tracił moc , wydawał dziwne dźwięki a za chwile pracował normalnie) byłem u kilku dieslowców w okolicy i wszyscy mówili że pompa pada ale nikt nie chciał się podjąć naprawy z gwarancją. podjechałem wiec tam i zostawiłem auto bo terminy ma zajebiste nieraz miesiąc trzeba czekać, po paru dniach telefon że auto gotowe i koszt naprawy 350zł + części 260zł(nowe koło zębate, pasek rozrządu i napinacz)!!! a co najlepsze to nie była pompa tylko klin(wypust) się zerwał koła zębatego na wale i się przestawiał rozrząd. pojechałem odebrałem i tak zrobiłem już 120tyś bez awarii .
tak że jak sie zdecydujesz to podam ci namiary na gościa
tak że jak sie zdecydujesz to podam ci namiary na gościa
Ostatnio zmieniony 22 gru 2012, 18:59 przez MisiekVW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
qla13
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Jeśli możesz dać kontakt będę wdzięczny . Byłoby dobrze bo to niedaleko :)
-
MisiekVW
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle Assistance
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
kontakt poszedł na priva jak naprawisz to daj znać co i jak