Witam serdecznie,
Poszukuję mechanika z Krakowa. Na początek mam do wymiany legendarny górny sworzeń wahacza.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Mechanik Kraków
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Krzysiek_T4
- Nowy T4
- 5
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: Mechanik Kraków
Ten sworzeń wymienia się w 30 min jeśli masz ściągacz (ja taki mam wiec tyle mi zajęło) w Kraku jest mocna grupa ludzi posiadających T4 wiec napewno ktoś się odezwie ,patrząc przez pryzmat forum to kolega Cyklon ogarnia temat ( nie obrażając pozostałych forumowiczów z Krakowa) wiec uderz do niego
-
Krzysiek_T4
- Nowy T4
- 5
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Mechanik Kraków
Dzięki za info. Mam świadomość, że właściwe narzędzia są kluczem do sukcesu. Wiem o koledze cyklon i będę do niego uderzał, jak zostanę "Zarejestrowanym Użytkownikiem"