SWAP 1.9td na 1.9tdi 1z 90km

Polecane i odradzane miejsca w Twojej okolicy.
Doświadczenia z warsztatów i zakupów.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
k0ndzi0o
Nowy T4

6
Model:
Auto: multivan
Kontakt:

SWAP 1.9td na 1.9tdi 1z 90km

Post autor: k0ndzi0o »

witam, jestem nowy na forum także chciałbym się ze wszystkimi przywitać ;)
Interesuje mnie swap silnika 1.9td na 1.9tdi afn 110km, ew. 1z 90km w moim poczciwym t4 allstar, znacie ogarnietego mechanika ktory sie tego podejmie? dostarczam dwa auta z ktoryms z tych silnikow do swapa. Czytałem że jest jedna osoba z forum która się tym zajmuje ale ze względu że jestem świeżakiem mam zablokowane wiadomości. Sprawa pilna, liczę na odrobinę wyrozumiałości ze strony adminów <v> i zostawiam mojego meila:

konradchrzanowski1@gmail.com

pozdrawiam serdecznie i liczę na odpowiedzi :)
k0ndzi0o
Nowy T4

6
Model:
Auto: multivan
Kontakt:

Re: SWAP 1.9td na 1.9tdi 1z 90km

Post autor: k0ndzi0o »

witam raz jeszcze, widziałem że kolega Viking napisał do mnie na priv odnoście swapa, także bardzo proszę administracje o odblokowanie wiadomości prywatnych ew. jeżeli to czytasz Viking - odezwij się na meila: konradchrzanowski1@gmail.com
pozdrawiam serdecznie
Viking
Aktywny T4

15
Model:
Auto:
podziekowal za post: 4 razy
otrzymal podziekowanie: 27 razy
Kontakt:

Re: SWAP 1.9td na 1.9tdi 1z 90km

Post autor: Viking »

kolega Viking odraaadza swapy, toż to nudne już....chyba że na elektryk lub parowy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty, serwisy i sklepy”