Witam wszystkich
Nie znalazłem podobnego tematu na forum. Otóż mam do wymiany skrzynie biegów- cieknie, piątka wyskakuje, redukcja z czwórki na trójkę nie działa. Nie za bardzo chcę kupować skrzynię używaną bo wiadomo jak to z używanymi częściami bywa. Interesuje mnie regeneracja skrzyni no i tu pojawia się problem. Na OLX ogłasza się firma z Częstochowy która niby regeneruje skrzynie w cenie 1000zł i dają na to 2 miesiące gwarancji, w Warszawie jest firma, która robi w podobnej cenie ale na ich temat znalazłem mało przychylne opinie. Czy macie może sprawdzony warsztat gdzie naprawialiście swoje skrzynie i czy możecie coś polecić? Ceny wahają się od 1000 do 2000zł za niby tą samą usługę więc coś jest tu nie tak :) Mój samochód to T4 caravelle, 2,4d, skrzynia CCY, rocznik 1991.
Regeneracja skrzyni biegów
-
Chmiel
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Regeneracja skrzyni biegów
Co do ceny to wystarczy popatrzeć w necie na same ceny dowolnych łożysk. Te same dobrej firmy kosztują 100 zł, a Chińczyk 30 zł. Z tego co wiem to sam…login to view the rest of this post
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się