Zestaw głosników od PC montaż w T4

Radia, wzmacniacze, ekrany, subwoofery, nawigacje i nagłośnienie marzeń.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
absajler
Forumowicz T4

Answers: 0
15
Last active: -
Tematy: 16
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 11 razy
Kontakt:

Zestaw głosników od PC montaż w T4

Nieprzeczytany post autor: absajler »

Koledzy znalazłem ostatnio w kartonie taki zestaw http://www.skapiec.pl/site/cat/50/comp/ ... omentarze/ i kombinuje czy by tego w busie nie zainstalować. Nie mam już kasy w budżecie przewidzianym na auto na zakup oryginalnych głośników samochodowych. Tylko czy da rade to zamontować i czy jest sens :) Chciało by się troszkę lepszy dzwięk uzyskać, ale kaski brak. Radyjko mam całkiem mocne jakiegoś clariona dawał sobie nieźle rade w poprzednim aucie.
Jak ktoś montował coś podobnego, albo wie jak to zrobić, proszony jest o info w temacie :)
BEN
Forumowicz T4

Answers: 0
15
Last active: -
Tematy: 6
Model:
Auto: Multivan
podziekowal za post: 2 razy
otrzymal podziekowanie: 11 razy
Kontakt:

Re: Zestaw głosników od PC montaż w T4

Nieprzeczytany post autor: BEN »

Grać będzie ale musisz pamiętać o jednym do póki nie odpalisz samochodu. No chyba, że go już wygłuszyłeś.

Zapomniałem dodać, że będą grały w miarę ale jak je podłączysz przez oryginalny wzmacniacz który o ile się nie mylę jest w głośniku "basowym" :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multimedia w aucie”