Sklepy internetowe -OPONY- Wasze opinie

Wahacze, amortyzatory, sprężyny, hamulce, maglownice.
Jak nie tracić kontaktu z drogą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
ODPOWIEDZ
Sterciu
Ekspert T4

15
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Sklepy internetowe -OPONY- Wasze opinie

Post autor: Sterciu »

Witajcie , wielu z Was kupuje może opony poprzerz sklepy internetowe.

Jakie , które sklepy polecacie a które nie , na których się sparzyliście a na których nie.

Ja praktycznie tylko korzystałem zawsze z Gumiarzy kiedys i u nich kupowałem opony , teraz opony mam jeszcze z innego zródła ale to inna historia.

Czasem się zdarza ze jakiejs opony nie mozna kupić nigdzie i tylko w sklepach internetowych są dostępne.

Ja własnie mam tak z oponami semperit w rozmiarze 145/65/15 których nawet dystrybutor nie ściaga bo rozmiar nietypowy i mało chodliwy (a innych nie chce poniewaz mam na tyle dwie nowe i chce jeszcze dwie z tym samym bieznikiem) .Nawet na zamówienie mówią ze ciązko ze sciagnieciem . A sklepy internetowe niektóre opony sami sciagają od producentów i dlatego mają czasem cięzko dostepne opony w ofercie.

Ostatnio załatwiłem kilka par w tym rozmiarze ale Continentali , ale ich nie chce bo bieżnik archaiczny mają jak dla mnie .

Ktoś kupował opony przez ten sklep ??
http://www.sklepopon.com.pl/

Opinie jakieś ma na temat całej transakcji przeprowadzonej przez ten sklep ?
Jabluszko
Znawca T4

15
Model:
Auto: LT
Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
podziekowal za post: 54 razy
otrzymal podziekowanie: 24 razy
Kontakt:

Re: Sklepy internetowe -OPONY- Wasze opinie

Post autor: Jabluszko »

Sterciu ja kupiłem swoje gumy przez ten sklep w tym roku na wiosne. Sklep jest w porządku, bardzo dobry kontakt, sami dzwonią by potwierdzić to co zam…login to view the rest of this post

This topic has 4 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła, układ kierowniczy, hamulce i zawieszenie.”