Leci para z dolnej nagrzewnicy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lew1983
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
Leci para z dolnej nagrzewnicy
Witam wszystkich użytkowników forum. Jest to mój pierwszy post więc troszkę o mnie, jestem szczęśliwym właścicielem VW Caravelle 1.9 td. 95r. i mam problem z śmierdzącą nagrzewnicą dolną.Z tej kieszeni w podłodze wybrałem wszystkie zanieczyszczenia ,wytarłem do sucha bo było wilgotno. Po włączeniu nawiewu bardzo intensywnie leci para i mocno śmierdzi, ten brzydki zapach niczego mi znanego nie przypomina. Płynu w układzie chłodzenia nie ubywa . Co to może być ? Na nagrzewnicy po wyjęciu tej kieszeni z podłogi widać miejscami pomarańczowo żółte osady ale płynu nie ubywa.
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się