Proszę o potwierdzenie numeru katalogowego takiego zderzaka.
Zderzak do wersji T4 z długim przodem z rocznika 1998.
7D0 807 101
:?:
I drugie pytanie laika: czy surowy zderzak - z drobnymi, powierzchownymi rysami - można przygotować w taki sposób, że zgubi się te rysy i nie będą one widoczne pod lakierem jako wgłębienia?
Zderzak przedni z otworami pod halogeny po 1996 roku
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 13
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 234 razy
- Kontakt:
Re: Zderzak przedni z otworami pod halogeny po 1996 roku
Ja nie mam pewności, ale chyba jest to numer 7D0-807-221B
Co do rys to ja u siebie pozbywałem się rys ze spoilera (na dachu) i szpachlówka do tworzyw…login to view the rest of this post
Co do rys to ja u siebie pozbywałem się rys ze spoilera (na dachu) i szpachlówka do tworzyw…login to view the rest of this post
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się