Cześć wszystkim.
Nie tak dawno udało mi się w końcu przerobić mojego blaszaka na 9 osobowy. Wnętrze mam od caravelle, czyli siedzenia, boczki, wykładzina welur na tył, z przodu jeszcze gumowa, welur czeka na zamontowanie. Środkowe szyby są rozsuwane. No i od pewnego czasu mam spory problem - wiecznie wszystko od środka zaparowane i wilgotne siedzenia w środkowym rzędzie. Wcześniej, przed przeróbką nie miałem problemów z wilgocią. Teraz jak są mrozy to się robi z lekka nie wygodne - skrobanie przedniej szyby od środka. Może ktoś z Was miał taki problem i ukierunkuje mnie od czego powinienem zacząć? Rozważam wymianę wszystkich uszczelek w drzwiach na nowe (na allegro po 18zł za metr). Używane jakoś mnie nie przekonują, bo skąd mam wiedzieć, czy nie będzie przepuszczać wilgoci?
Wilgoć w środku auta
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
nikson
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
This topic has 77 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się