Hej witajcie
napiszę temat od nowa padła mi skrzynia 02G z AJT muszę wymienić na 02B z ACV
- Wymieniłem lewarek bo jest inny pasował od 2.4d kaseta pasowała i została od skrzyni 02G wypiąłem tylko linkę do wstecznego (przejechałem kawałek biegi fajnie wchodzą są bardzo krótkie jak w osobówce nie wiem czy to wina kasety bo fajnie chodzą).
- Łapa skrzyni i poduchy pasowały stare chyba że nie została zmieniona przy poprzedniej wymianie.
- Nie mam (łapy skrzyni biegów silnika, podpory półosi) każdy to inaczej nazywa.
http://img18.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5619372731
Może ktoś zna numer seryjny takiej łapy lub od jakich modeli pasuje bo nie wiem co kupić a auto potrzebne do pracy???
Jakie podzespoły pasują ze skrzyni AJT (02B) do ACV (02G)
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Last active: -
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Jakie podzespoły pasują ze skrzyni AJT (02B) do ACV (02G
Cześć Tomku, jak sobie poradziłeś z problemem? Mam nadzieję, że T4 dawno już wróciło na drogę :)
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Jakie podzespoły pasują ze skrzyni AJT (02B) do ACV (02G
Hej Probe co tam u ciebie? co do problemu to tak, już usunięty byłem z tą skrzynią w niemczech jeździ spoko. Niestety auto potrzebne do pracy więc musiało być pilnie zrobione ale walną czujnik temperatury i czasem jeździ na ssaniu i przez to więcej pali więc nie mam porównania. Wiec muszę go wymienić. Co do skrzyni to łapa pasowała od 2.4 d , o lewarku pisałem wcześniej. Co do samej skrzyni to są dużo wyższe obroty ale wydaje mi się że się szybciej rozpędza przy moich 88PS ostatnio poleciałem 170km/h przy 4100 tyś. obrotów