Gdzie są numery silnika ? Silnik AAB
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
tomek bydgoszcz
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
Gdzie są numery silnika ? Silnik AAB
Proszę o pilną odpowiedź odnośnie wymiany sprzęgła w moim multivanie . Gdzie są numery silnika bo potrzebuje ich wyboru sprzęgła . Na tabliczce znamionowej na słupku pasażera mam oprócz Vinu numer 374 22 06 . Ten sam numer powtórzony jest na wlepce koło bezpieczników . Czy to jest nr silnika bo na naklejce na obudowie rozrządu jest inny . Najlepiej byłoby sprawdzić go na silniku ale nie wiem gdzie go szukać bo nawet w książce tego nie piszą a w necie brak odpowiednich danych . Podobno są dwie średnice tarczy sprzęgła i zależy to od numeru silnika . Moje auto to multivan z 1992 roku . Z góry dziękuję .
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Gdzie są numery silnika ? Silnik AAB
Samo AAB nie wystarczy?
W sumie były tak jakby 2 wersje 2.4D, przed chyba 96r AAB które miały 78KM i po już AJA 75KM z katalizatorem i dwumasą…login to view the rest of this post
W sumie były tak jakby 2 wersje 2.4D, przed chyba 96r AAB które miały 78KM i po już AJA 75KM z katalizatorem i dwumasą…login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się