Kodowanie sterownika AsB
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 22
- Model:
- Auto: long
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Kodowanie sterownika AsB
witam poszukuje informacji na temat kodowania sterownika AsB końcówka numeru sterownika 7731 chciałbym sprawdzić czy mój sterownik nie został przekodowany żeby by cały czas na Drive .Według vc-ds lite pokazuje kodowanie 0000 nie wiem czy dobre ale cały czas widzi ze ma D wrzucone po zmianie biegów na lewarku dalej widzi D w vcdsie .Panowie jest możliwość sprawdzenia tego lub przekodowania ? Prosił bym łopatologicznie o wytłumaczenie bo obawiam się ze sterownik jest uszkodzony biegi jakoś wrzuca w czasie jazdy ale na wyświetlaczu cały czas D jest obojętnie jaka pozycja lewarka jest
-
Jacek38
- Nowy T4
- 2
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Kodowanie abs
Cześć ,potrzebuję pomocy w kodowaniu abs. Sytuacja jest taka t4 2.5 tdi silnik AUF rok 2001 zmieniałem skrzynię automat na manual i dodatkowo 4x4 , zrobiłem już wszystko mechanicznie teraz wziąłem się za elektronikę tj.przekodowałem silnik na manual (00003),licznik z 1151 na 1153,can z 00001 na 00006 zostało mi abs się świeci i jego brak ,błąd 1316 i chyba brak mocy szukam kodu do logowania i numer kodowania vin auta wv1zzz70z1h093330, bardzo proszę o pomoc
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Kodowanie sterownika AsB
Chyba na t4-wiki.de był poradnik odnośnie kodowania abs jeśli dobrze pamiętam.