Wymiana sensora Airbag
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kant84
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 15 razy
- Kontakt:
Wymiana sensora Airbag
Witam, jak w temacie muszę wymienić sensor/sterownik airbag. Numer mojego sensora to 1J0909603bk ( TAK POKAZAŁO NA VAGU). Szukałem na Allegro i jest ich tam pełno. Czy mogę kupić sensor o tym numerze ale np od Skody Octavii lub od VW Polo i czy wogóle jest sens kupować używany? Na chłopski rozum skoro numer jest ten sam to powinno pasować prawda? Czy posiada ktoś instrukcje jak wymienić ten sensor i dzie dokładnie on się znajduje??? Czy po wymianie trzeba będzie jechać na VAG-a :?: :?: :?:
-
vwyogi
- Znawca T4
- 12
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: Wymiana sensora Airbag
…login to view the rest of this postkant84 pisze:Witam, jak w temacie muszę wymienić sensor/sterownik airbag. Numer mojego sensora to 1J0909603bk ( TAK POKAZAŁO NA VAGU). Szukałem na All
This topic has 37 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się