Witam,
Szukam części w internecie do mojego u-boota T4 (razem 18 lat) i kurcze wstyd sie przyznać, ale nie bardzo wiem o co chodzi w oznaczenia na stronach internetowych z częściami do T4-rek. dokładnie chodzi mi o te :
TRANSPORTER IV nadwozie pełne (70XA) »
TRANSPORTER IV Autobus (70XB, 70XC, 7DB, 7DW) »
TRANSPORTER IV platforma / podwozie (70XD) »
Nie wiem które wybrać do poszukiwaniach części . Tyle wiem o swoim ze jest to transporter 4 2,4 d 91 r tylne drzwi podwójne , krótki, silnik aab . Nigdy nie posługiwałem się innymi danymi ...a teraz jakieś "pełne", "platformy"....wytłumaczy mi ktoś te oznaczenia....
Pozdrawiam
Michał i Voltswi
Oznaczenia VW-genów
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
anasahim
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: AAB T4 TRANSPORTER
- Kontakt:
-
edibus
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: Oznaczenia VW-genów
nadwozie pełne to masz blaszaka
autobus czyli wszystko przeszklone plus fotele(były też specjalne zabudowy z większą ilością miejsc)
platforma to nic …login to view the rest of this post
autobus czyli wszystko przeszklone plus fotele(były też specjalne zabudowy z większą ilością miejsc)
platforma to nic …login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się