Polecam MarTom przy Kawaleryjskiej w Białymstoku.
W zasadzie są znani z serwisu opon i tak pojechałem bo miałem do odkręcenia (poruszania) wszystkie szpilki od kół (ukręciłem własny klucz z przedłużką, a nie odkręciłam żadnej). Wzięli 5zł/koło i skończyło się na wymianie rozrządu (2 paski + pompa), oleju silnikowego. Do tego z moich części wymiana dekla skrzyni biegów (bo ciekło) + wymiana oleju w skrzyni + wymiana filtra oleju i paliwa.
Jak odebrałem T4 AAB to nie to samo auto. Pali od strzała, takie żwawsze, że CC nie wygrało spod świateł choć mu silnik chciał spod maski wyskoczyć. <53>
Cena ... hmmm... jeśli inni dawali 1450zł "tylko" za wymianę rozrządu to mi do tej kwoty trochę jeszcze zostało, a pracy więcej.
Białystok dobry warsztat i chyba tani
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Białystok dobry warsztat i chyba tani
Nie no objechać czinkłaczento T4ką to naprawdę jest coś <śmiech>
Nie mogłem się powstrzymać : P
Nie mogłem się powstrzymać : P
-
robfra
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Auto: Kombi
- Opis: AAB + DCW
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Tylko ja mam AAB czyli 2.4D zwany mułem roboczym. A gdybym miał CC900 to bym robił AFN jak bym chciał.<30>
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
też się nie powstrzymamrobfra pisze:A gdybym miał CC900 to bym robił AFN jak bym chciał
bez urazy - nie ośmieszaj się
no chyba, że to żart