Wymiana skrzyni
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Wymiana skrzyni
Witam wszystkich jestem nowy na forum i mam problem z moją t4 mianowicie kupiłem ja w automacie ,a po jakimś czasie automat się posypał wiec wymieniłem na manual i tu mój problem mianowicie po wymianie skrzyni na manual to sterownik skrzyni automatycznej nie pozwala zapalić auta a moje pytanie brzmi: Jak ominąć sterownik skrzyni automatycznej bez podpinania kompa pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi. Damian
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, 19:35 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ort. i literówki
Powód: ort. i literówki
-
orel11
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 37 razy
- Kontakt:
Re: Wymiana skrzyni
Pewnie trzeba jak w większości automatów ,zmostkować kabelki we wtyczce co została po dźwigni biegów od automatu.
-
ania_damian
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Wywalilem caly sterownik z cala wiazka kabli do niego a zmostkowac prubowalem i nic teraz to tylko mysle wymienic jeszcze cala instalacje z komputerem, stacyjką, licznikiem i skrzynka bezpieczników pomoże napewno tylko myslalem ze jest jakis tanszy sposob i dlatego pytalem wiec jak ktos wie jak to zrobic prosze o odp pozdrawiam
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Tu jest pokrewny temat. Koledzy piszą o przerabianiu elektryki.
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=3623
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=8&t=3623