Mechanika pojazdowa Andrzej Stec Bolesławiec(Rakowice)
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
piotr 22
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
Mechanika pojazdowa Andrzej Stec Bolesławiec(Rakowice)
Kategorycznie odradzam usługi tego pana.Miałem nieprzyjemną sytuacje w obszarze KRZYWEJ(A4 w kierunku Wrocław)wracając z pracy w DE zerwany klin na wale.Oczywiście laweta i wychwalanie tego mechanika-zgodziłem się i zostawiłem auto u tego delikwenta.Po krótkim urlopie i kilku telefonach otrzymałem stanowcze AUTO JEST GOTOWE I DO ODBIORU CENA 2.300zł(wymiana całej hydrauliki w głowicy+ rozrząd.Jak tam dojechałem ,a to 500km od mojego domu i odpaleniu auta tumany dymu i nierówna prac, ale po zagrzaniu auto równo pracuje lecz kopci mniej.Ów jegomość powiedział mi ,że nie ma kompa i nie ustawi mi kąta wtrysku, ale wszystko jest oki i mam walniętą pompę. Jakoś zajechałem do Hamburga a musiałem jechać do pracy ale z autem jest nie halo, bo jak rano odpalę to kopci i czuć nie przepaloną ropę.Tak to ja też mogę świadczyć usługi -dziękuje stanowczo polecam omijać ten warsztat szerokim łukiem
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 8:57 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: orty bardzo liczne
Powód: orty bardzo liczne
-
motoria
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
Re: Mechanika pojazdowa Andrzej Stec Bolesławiec(Rakowice)
Podjedz do mnie do Kaltenkirchen,daleko nie masz ,sprawdzimy kąt wtrysku. ;)
-
piotr 22
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
Re: Mechanika pojazdowa Andrzej Stec Bolesławiec(Rakowice)
Podaj namiary na pw to chętnie podjade albo nr telefonu