Mam problem z kontrolkami Oleju i Swiec zarowych:(
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Adamski
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Mam problem z kontrolkami Oleju i Swiec zarowych:(
Witam wszystkich fanatykow T4. Mam problem z migajaca kontrolka od swiec zarowych,sprawdzilem bezpieczniki i przewody przy swiecach,przed odpaleniem nagrzewaja sie i kontrolka gasnie ale po chwili zaczyna migac,kolejna rzecz to nie gasnaca kontrolka poziomu oleju ktorego jest 100% tyle ile trzeba i jest tez nowy filtr,co to moze byc??czujnik oleju uszkodzony?a co ze swiecami?? mam T4.transporter 2,5tdi 2002 rok.pomozcie prosze!!
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Mam problem z kontrolkami Oleju i Swiec zarowych:(
mrugająca kontrolka świec oznacza błąd sterowania silnikiem - trzeba podpiąć kompa i sprawdzić o co chodzi
kontrolka oleju może świecić na dwa kolory …login to view the rest of this post
kontrolka oleju może świecić na dwa kolory …login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się