Jak w temacie , poszukuje wzorów czcionek naklejek naklejanych na auto , a głownie chodzi mi o naklejkę wersji auta, czcionkę naklejki ESCAPADE , moze byc tez MIXT. Potrzebny mi jest wzór do haftu , ewentualnie coś bardzo zblizonego. Moze ktoś bedzie miał taką wiedzę.
Mogą byc tez naklejki jakby ktoś miał to wtedy pójdą na skaner.
Fajnie by było jakby ktoś moze miał na aucie naklejoną i by foto zrobił , bo mam jedno foto ze starej aukcji ale bardzo małe foto i dokladnie nie mozna czcionki okreslic...
http://archiwumallegro.pl/rewelacyjne_n ... 18848.html
EDIT:
Dodam ze chodzi mi o czcionkę dlatego iż chce aby jedna z firm mi wykonała haft na dywaniku z napisem "ESCAPADE" poniewaz mogą wykonac jaki chce a haft w stylu Transporter czy Volkswagen jest zbyt popularny ;) , tak samo ta sama firma wykonuje pokrowce i mogą haft na pokrowcach zrobic jakis ciekawy w jakim miejscu sie chce :).
Z naklejkami GENERATION nie ma problemu , są na allegro dostepne jakby ktoś chciał:
http://moto.allegro.pl/volkswagen-vw-tr ... 72960.html
EDIT:
Dzis byłem w innym aso się pytac o naklejki escapade czy są dostepne to niestety dowiedzialem sie ze nie i raczej nigdzie nie dostane ich bo nie sa to org naklejki producenta VW. Te naklejki to wymysł importera w pl i wersje escapade tylko były dostępne w PL. Podobno duzo tych wersji zostalo sprzedanych indywidualnie poprzez salony klientom z zachodu bo u nas były tańsze t4 nowe jak tam. Gośc mowil ze jak mieli zaraz rok po zakończeniu produkcji t4 escapade na blacharni to juz wtedy nie mogli tych naklejek dostac. Niestety czcionkę tez nie potrafią znalesc bo nie ma nigdzie tego w bazie danych , głownie tez dlatego ze to były przez polskiego importera wymyslone. Sprzedawca jeszcze dodal ze jak auto ma naklejkę escapade to na 100% pochodzi z polskiego salonu , lub ktoś sobie taką sam we własnym zakresie nakleił na auto... Wydrukowal mi tylko specyfikacje wyposazeniową wersji escapade i to wszystko , konfiguracja byla dowolna , od krótkich po longi , z klapą i jak ktoś chcial to ze skrzydelkami tez były dostepne , ale skrzydelka juz za dopłatą.... to tak w ramach ciekawostek....
Tutaj foto jeszcze , niestety takiej małej tylko :/. Umieszczona na masce nad reflektorem.
http://img12.imageshack.us/img12/4018/escapade.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Czcionki naklejek (naklejki)na nadwozie ESCAPADE/MIXT i inne
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Czcionki naklejek (naklejki)na nadwozie ESCAPADE/MIXT i inne
Ostatnio zmieniony 07 lis 2013, 21:12 przez Sterciu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 780 razy
- Kontakt:
Re: Czcionki naklejek na nadwozie ESCAPADE/MIXT i inne
Właściciel wersji Escapade na forum http://www.t4-forum.pl/memberlist.php?m ... ile&u=2975…login to view the rest of this post
This topic has 102 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się