Czujnik stopu????

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Kubek
Kierowca T4

15
Model:
Auto: VW T4 Fake Syncro
podziekowal za post: 42 razy
otrzymal podziekowanie: 65 razy
Kontakt:

Czujnik stopu????

Post autor: Kubek »

Witajcie koledzy. Mam mały problem ze swoim t4. Otóż od wczoraj mruga mi kontrolka od świec żarowych i nie mam absolutnie żadnego światła stopu(nawet na klapie) . Przepatrzyłem forum i znalazłem,że może być za to odpowiedzialny czujnik stopu. Gdzie on się znajduje???
Czytałem też ,że mrugająca kontrolka świec może sygnalizować coś z przepływką ( brak mocy-zamulanie ) ,ale chyba mnie to nie dotyczy,bo autko jezdzi normalnie.
Czyli stawiam na ten czujnik <zniesmaczony> Gdzie go szukać??? Jak wygląda?? Czy jestem w stanie go jakoś sam naprawić??? Pytam,bo weekend już prawie,a autko potrzebne i nie chciałbym spowodować jakiegoś wypadku na drodze z powodu braku STOPU <36>
slimak
Ikona forum

15
Model:
Auto: Mixt
podziekowal za post: 17 razy
otrzymal podziekowanie: 311 razy
Kontakt:

Re: Czujnik stopu????

Post autor: slimak »

Zerknij Tu

This topic has 13 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”