Witam chcę wrócić do fabrycznego ustawienia foteli czyli z 8 na 9 miejsc
5 lata temu kanapa rzędu środkowego została przesunięta na zaczepy (rozkładanej jedynki) a jedynka calkowiecie usunięta kosztem zainstalowania butli za kierowcą
w chwili obencje chcę znowu zamontować jedynkę ale nie wiem gdzie ustawić butle LPG (60L) bo musze ją usunąć spod środkowego okna rozsuwanego ponieważ tam są oryginalne zaczepy na dwójkę którą chcę tam przesunąć żeby móc mieć środek komplet foteli (2+1)
pomoże ktoś?
można ma ktoś benzyniaka z lpg(wewnątrz) z zachowaną oryginalną liczbą 9 miesjc ? chciałbym zobaczyć jak to wygląda
butla LPG wewnątrz benzyniaka 9osobowego
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
PAWELZWLADKA
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: butla LPG wewnątrz benzyniaka 9osobowego
kolego, mam tak ustawioną butlę, za ostatnią kanapą , powiem szczerze że poprzedni właściciel mojej t4 nie pomyślał, butla 60litrów zabiera za dużo mi…login to view the rest of this post
This topic has 8 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się