Wspomaganie co potrzeba??
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
marcin1069
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Wspomaganie co potrzeba??
Witam!!
Na wstępie chciałem wszystkich serdecznie powitać na forum jestem tutaj nowy, a trafiłem trochę przypadkiem tak samo jak przypadkiem stałem się właścicielem T4 ale o tym w innym dziale, mianowicie moje pytanie jest takie: co potrzeba do założenia wspomagania, znalazłem kilka informacji, ale niestety nie wystarczających i tak wiem że muszę się zaopatrzyć w :
-Maglownica - 600-700 używka regenerowana( można czasem z wężami i zbiorniczkiem trafić )
-Pompa wspomagania ( węże, zbiorniczek ) - 200 nówka + 50
-koło pasowe - 170 używka
-drążki skrętne / kierownicze ) - 50 sztuka używki
-pasek klinowy - 30-50 nówka
ewentualnie:
-końcówki drążków 20-30 sztuka
drążek kierowniczy jak inny - nówka 50
pacjent transporter t4 1991 2.0 benzyna
teraz jeszcze kilka pytań ile mogła by kosztować robocizna, czy o czymś jeszcze zapomniałem, nawet najdrobniejsze części, pewnie coś z ceny dało by się urwać jak bym kompletował już na gotowo części, czekam na konkretne odpowiedzi, a nie pisanie czy jest sens, jest bo to kręceni to już mnie dobija a poza tym za auto nie zapłaciłem nawet złotówki a w ciągu poprzedniego roku zostało całe wyremontowane od strony silnika zawieszenia i hamulców więc warto było by to dołożyć a z czasem ulepszać resztę pozdrawiam
Na wstępie chciałem wszystkich serdecznie powitać na forum jestem tutaj nowy, a trafiłem trochę przypadkiem tak samo jak przypadkiem stałem się właścicielem T4 ale o tym w innym dziale, mianowicie moje pytanie jest takie: co potrzeba do założenia wspomagania, znalazłem kilka informacji, ale niestety nie wystarczających i tak wiem że muszę się zaopatrzyć w :
-Maglownica - 600-700 używka regenerowana( można czasem z wężami i zbiorniczkiem trafić )
-Pompa wspomagania ( węże, zbiorniczek ) - 200 nówka + 50
-koło pasowe - 170 używka
-drążki skrętne / kierownicze ) - 50 sztuka używki
-pasek klinowy - 30-50 nówka
ewentualnie:
-końcówki drążków 20-30 sztuka
drążek kierowniczy jak inny - nówka 50
pacjent transporter t4 1991 2.0 benzyna
teraz jeszcze kilka pytań ile mogła by kosztować robocizna, czy o czymś jeszcze zapomniałem, nawet najdrobniejsze części, pewnie coś z ceny dało by się urwać jak bym kompletował już na gotowo części, czekam na konkretne odpowiedzi, a nie pisanie czy jest sens, jest bo to kręceni to już mnie dobija a poza tym za auto nie zapłaciłem nawet złotówki a w ciągu poprzedniego roku zostało całe wyremontowane od strony silnika zawieszenia i hamulców więc warto było by to dołożyć a z czasem ulepszać resztę pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 11:25 przez marcin1069, łącznie zmieniany 1 raz.
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Re: Wspomaganie co potrzeba??
Potrzebne jest to co napisałeś
-maglownica, z drążkami i końcówkami
-Pompa, węże, zbiorniczek, płyn
-Koło pasowe, pasek
nie wiem czy w benzynie 2.0 nie musisz zmienić łapy alternatora lub dokupić łapę pompy.
-maglownica, z drążkami i końcówkami
-Pompa, węże, zbiorniczek, płyn
-Koło pasowe, pasek
nie wiem czy w benzynie 2.0 nie musisz zmienić łapy alternatora lub dokupić łapę pompy.
-
marcin1069
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
To może z innej beczki od jakiego innego silnika by pasowały te części może ktoś będzie wiedział??Też jestem z Łodzi także gdybym potrzebował części będę się odzywał jak jeszcze aktualny podpis dzięki za odpowiedz pozdrawiam
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Najlepiej od takiego jakiego jaki masz w aucie tyle że ze wspomaganiem, podjedź na Kolumny tam jest szrot a dokładnie na Bieszczadzkiej 21 tam popytaj tu masz nr tel. 426459276
-
marcin1069
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
znam doskonale ten szrot ale chore ceny maja np kupowałem alternator do kangura 250 pln znalazłem po wykonaniu kilku telefonów za 100 oryginał identyczny jak u mnie a oni mieli jakiś inny tyle że pasujący no ale będę próbował, wiem że najlepiej by pasowało do takiego jakiego mam ale pytam czy od jakiegoś by jeszcze pasowało ewentualnie dzięki za odp