bezpecznik kl 15
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
iro
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: vw t4
- Kontakt:
bezpecznik kl 15
witam wszystkich mam vw t4 2.5 tdi. mam taki problem ze pali mi bezpiecznik kl 15,za co ten bezpiecznik jest odpowiedzialny? wiem napewno ze od zaworu pompy wtryskowej bo nie ma pradu na zaworze prosze o pomoc
-
iro
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
-
iro
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Re: bezpecznik kl 15
wymienialem filtr paliwa i sie od tego zaczelo.nie mam pojecia co robic od czego zaczac?
tak dziekuje widzialem ta tabele
tak dziekuje widzialem ta tabele
-
iro
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Re: bezpecznik kl 15
witam znalazlem zwarcie wiazki elektrycznej na silniku kolega chemik211 mial racje dzieki,zlikwidowalem zwarcie usunolem bledy komputerem ale auto dalej nie odpala chyba nastawnik w pompie umarl,jak go sprawdzic czy ktos wie?