Podpięcie skrzyni biegów z AXG do ACV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ento
- Aktywny T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 24
- Model:
- Auto: biznes
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Podpięcie skrzyni biegów z AXG do ACV
Szukałem na forum ale niestety nie moge znalezc... mam smieszny problem, w moim ACV jest skrzynia z wersji 151km, wszystko było OK , aż w końcu przestał działać mi prędkościomierz i świruje wskaźnik paliwa. Okazało sie ze kostka przy czujniku skrzyni nie istnieje i wszystko jest było druciarsko polączone "na szybko" , kupilem kostke i chce to zrobic jak nalezy i tu zaczyna sie problem... trzy kabelki , trzy dziurki w kostce i teraz ktory kabel gdzie ??? szukałem jakiegos rysunku ale niestety nigdzie nie moge znaleźć. Jak wiadomo troche kombinacji z wpinaniem jest.. podnosze auto na windzie i za kazdą probą musze spuścić auto z podnosnika, wyjechac z warsztatu i sprawdzic czy działa... JEst ktoś w stanie mi podpowiedzieć gdzie każdy kabelek ma swoje miejsce??? z gory baaardzo dziekuje, pozdro
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: Podpięcie skrzyni biegów z AXG do ACV
Jak popatrzysz na czujnik od strony pinów to jest opisane, 1- to +12v(plus) po stacyjce 2-to sygnałowy do licznika 3-to masa stała np.do skrzyni można podpiąć,
-
CD38
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: był MIXT
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: Podpięcie skrzyni biegów z AXG do ACV