Witam..
Ostatnio jadąc pod większym obciążeniem ( 9 osob + bagaż ) w trakcie gwałtownego hamowania usłyszałem niepokojące mnie odgłosy dochodzące z prawego koła. W pierwszym skojarzeniu pomyślałem ,że "skończyły "się klocki.Jednak po zdjęciu koła okazało się że okładzin jest jeszcze więcej jak 50%. Czy któryś z kolegów może miał podobny problem? Czy przyczyną może być krzywa tarcza ? Dodam że podczas łagodnego hamowania takie objawy nie wystepują a tarcze raz już miałem przetaczane delikatnie. Proszę o jakieś podpowiedzi ... Pozdrro..
Krzywa tarcza hamulca przedniego...?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
ENDRIUTRACKER
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 TRANSPORTER 1993
- Kontakt:
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Krzywa tarcza hamulca przedniego...?
zapewne z chęcią by…login to view the rest of this postENDRIUTRACKER pisze:Witam..
w trakcie gwałtownego hamowania usłyszałem niepokojące mnie odgłosy dochodzące z prawego koła.
This topic has 8 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się