TDI 2.5 ACV. Problem z odpaleniem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Bu0ne
- Nowy T4
- Model:
- Auto: T4 long
- Kontakt:
TDI 2.5 ACV. Problem z odpaleniem
Witam. Auto wróciło prosto od mechanika. Zrobiłem nim 300km wszystko bez problemu pali na dotyk uprzedzam że wszystko w aucie na bieżąco robione właścicielem jestem już 9 rok. Nigdy nie miałem z nim problemów aż do teraz. Nie mogę odpalić samochodu. Po przekręceniu kluczyka rozrusznik nie reaguje. Na liczniku nie świeci się w ogóle kontrolka akumulatora. Zmieniłem akumulator to samo. Podłączyłem na przewodach z innego auta gdy ten był odpalony również na desce w VW nie świeci się ikona akumulatora przy próbuje rozruchu. Co najlepsze zjechałem nim z górki i odpaliłem go z popychu, samochód chodzi normalnie nie kopci nie dławi się a obroty ma stałe myślałem że jest wsio okey ale tu jest problem podczas dodawania gazu nie mogę przekroczyć 1,1tys obrotów auto w ogóle nie jedzie coś go hamuje na postoju udało mi się go wymęczy na 1.5 tysiąca obrotów w ogóle się nie wkręca.... Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Czy ktoś miał kiedyś podobny problem ?
-
Jackall
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Re: TDI 2.5 ACV. Problem z odpaleniem
Masa silnika, kostka stacyjki, kuna pod maską, ogólnie szukałbym po instalacji elektrycznej.
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się