Szukam mechanika na ostrym dyżurze

Wahacze, amortyzatory, sprężyny, hamulce, maglownice.
Jak nie tracić kontaktu z drogą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
ODPOWIEDZ
kuba44
Nowy T4

13
Model:
Auto: Multivan
Kontakt:

Szukam mechanika na ostrym dyżurze

Post autor: kuba44 »

Dzień dobry
Jestem zupełnie nowy na forum tzn to jest moja pierwsza wiadomość. Czuję się trochę głupio no pisze bo mnie trochę sytuacja zmusiła. Proszę.
vw Caravelle z 1992 roku. Przebieg 640000 buda i reszta. A silnik 320000km. Silnik 2.4 D.
Szukam mechanika we Wrocławiu. Sytuacji trudna. Mieszkam we Francji, po przejechaniu 1500km z wielkim buczenie wydobywającym sie z.... Podejrzewam łożysko prawego koła, dlaczego bo podczas wirazu w prawa stronę buczenie znika. Ciężar auta przechodzi na lewo co od ciąża koło prawe itd. Więc może jakieś podpowiedzi co do analizy problemu, może jakiś dobry adres do mechanika,. Mam 10 dni co by problem naprawić. Dziękuję
Jackall
Stały bywalec

9
Model:
Auto: T4 long i Caravelle
podziekowal za post: 5 razy
otrzymal podziekowanie: 29 razy
Kontakt:

Re: Szukam mechanika na ostrym dyżurze

Post autor: Jackall »

Wymianę łożyska koła ogarnie Ci każdy warsztat, tylko żeby termin był sensowny... Ale nie kombinuj z diagnozą w ten sposób. Łożysko ma dwie bieżnie i…login to view the rest of this post

This topic has 2 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła, układ kierowniczy, hamulce i zawieszenie.”