Witam, pierwszy raz zamierzam kupić obrotnicę pod fotel pasażera. Znalazłem używaną obrotnicę z nogą , i tu moje pytanie czy wszystkie obrotnice z nogą pasują do multivana po lifcie? Czy rozstaw śrub jest taki sam T4 przed i po lifcie? Na co zwrócić uwagę, pytam bo jeśli zdecyduję się na kupno to muszę jechać 150km .
Pozdrawiam
Obrotnica, czy wszystkie pasują do Multivana2001r
-
Artur t4 Caravella
- Początkujący T4
- 7
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Caravella
- Kontakt:
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Obrotnica, czy wszystkie pasują do Multivana2001r
Przedlift i polift nie pasują zamiennie do fotela.
-
empi91
- Nowy T4
- 1
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
A ja się podłaczę, może akurat tutaj ktoś odpisze - czy dobrze rozumiem, że obrotnica oryginalna jest różna dla fotela pasażera i kierowcy?
Że są jakby swoim lustrzanym odbiciem, żeby oby fotele się obracały przez środek samochodu,a nie przez stronę drzwi (bo się nie zmieszczą)?
Że są jakby swoim lustrzanym odbiciem, żeby oby fotele się obracały przez środek samochodu,a nie przez stronę drzwi (bo się nie zmieszczą)?
-
siwy1958
- Forumowicz T4
- 4
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: vw t4 california
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Witam !
Nie wiem jakie obrotnice sa w multiwanie, ale pewnie takie same !, ale u mnie w CALIFORNI, fotele obracaja sie przeciwnie do wskazowek zegara . To znaczy oby dwa w ta sama strone, i dzwignie do ich obracania sa u dolu po prawej stronie jak sie na nich siedzi. Czasami jest problem z obroceniem kierowcy, bo trzeba przesunac do przodu, bo zawadza o umywalke.
Pozdrawiam
Marek Z.
Nie wiem jakie obrotnice sa w multiwanie, ale pewnie takie same !, ale u mnie w CALIFORNI, fotele obracaja sie przeciwnie do wskazowek zegara . To znaczy oby dwa w ta sama strone, i dzwignie do ich obracania sa u dolu po prawej stronie jak sie na nich siedzi. Czasami jest problem z obroceniem kierowcy, bo trzeba przesunac do przodu, bo zawadza o umywalke.
Pozdrawiam
Marek Z.