czołem. tak jak w temacie szukam jakiegoś mechanika/warsztatu który umie dotknąć T4 tam gdzie ją boli :)
ja mieszkam dokładnie w pół drogo między Szczecinem a Gorzowem Wielkopolskim. Czy w tych miastach znacie kogoś godnego polecenia?
jak macie kogoś gdzieś dalej (byle by w województwie) to też proszę o jakieś info.
u nas jest tu jakaś katastrofa jeśli chodzi o mechaników. zwłaszcza myślących a nie informatyków którym jak komputer nie powie co się dzieje to nie zrobią nic.
bardzo proszę o pomoc
szukam warsztatu zachodniopomorskie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
grzybson
- Początkujący T4
- 3
- Model:
- Auto: t4 doka syncro
- Kontakt:
-
grzybson
- Początkujący T4
- 3
- Model:
- Auto: t4 doka syncro
- Kontakt:
Re: szukam warsztatu zachodniopomorskie
Pojawił się jakiś nieprzyjemny wyjący dźwięk.slawi75td pisze:A co się dzieje, bo może mógłbym pomóc.
Pojawia się przy prędkości od 65/70km/h. bardzo wyraźny jest on w momencie kiedy lekko/minimalnie dotyka.sie pedału gazu.
Ten sam dźwięk pojawia się na wstecznym ale w momencie odpuszczenia gazu. jak się odpuszcza gaz w trakcie jazdy to dzwięk się nie pojawia.
Olej w skrzyni jest, w moście tylnym jest,nawet wymieniłem jak już leżałem pod autem.
Jak byś mi na priv wysłał nr tel to mógł bym Ci wysłać filmik z jazdy, bo mój opis jest raczej nie dokladny