brak kierunków vw t4 doka
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Paweł4554
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
brak kierunków vw t4 doka
Cześć, robiłem duży remont w swojej t4 dużo rzeczy wyjmowałem ale deske rozdzielczą zostawiłem. Wymieniałem manetke wycieraczek, przycisk awaryjnych mi dziwnie działał ale jakoś sam się naprawił. Gdy naprawił się włącznik awaryjnbych i zacząłem składać całe auto zauważyłem że nie działają mi kierunki. Manetka myślę że jest sprawna bo tak jak przy włączonych światłach bez kluczyka piszczy żeby wyłączyć światła to gdy włączam kierunki też zaczyna piszczeć. Nie mam przekaźnika od kierunków w gnieździe i jestem prawie pewien że go nie było a kierunki działały, możliwe że go wgl nie było? Bezpieczniki wymieniałem na nowe sprawne i nic.
-
djsasan
- Początkujący T4
- 1
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Podłączone do prądu działa lepiej :)
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: brak kierunków vw t4 doka
Witam. Kierunkowskazy przechodzą przez włącznik awaryjnych świateł. Jeśli włącznik się zawiesi nie będzie kierunków.
Miałem już tak.
Miałem już tak.
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się