ceramizer-opinie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lcslawek
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: wvt4
- Kontakt:
ceramizer-opinie
chcialbym sprobowac ceramizer do 2.4d przebieg 230tkm.silnik nie kopci nie bierze oleju.ma ktos w tym temacie doswiadczenia.a co do skrzyni?wiele jest opini na oficjalnej stronie ceramizera ale to moze byc reklama.
-
syreniarz
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 6
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: ceramizer-opinie
Wlałem ceramizer (180zł) do skrzyni w syrenie 2 lata temu.
Efekt: chyba ucichła, ale mogłem to sobie wmówić.
Teraz bym tego nie wlał.
Efekt: chyba ucichła, ale mogłem to sobie wmówić.
Teraz bym tego nie wlał.
-
jakubiec
- Nowy T4
- 15
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Re: ceramizer-opinie
Witam.
Wlałem ceramizer austriackiej firmy. Produkt nazywa się MOTO-NOVA, z uwagi że mam dobry kontakt z wykładowcą Politechniki Wrocławskiej( On sam wlał ten preparat do silnika i skrzyni) na wydziale Tribologii a więc dziedzinie zajmującej się m.in tarciem. Tak więc postanowiłem wydać nie mała sumkę bo około 80 Euro. Jeżeli chodzi o odczucia, to silnik wyraźnie lepiej wkręca się na obroty przy zimnym silniku, troszkę się wyciszył silnik, na spalanie nie zwracałem uwagi bo i tak mało pali.
Wlałem ceramizer austriackiej firmy. Produkt nazywa się MOTO-NOVA, z uwagi że mam dobry kontakt z wykładowcą Politechniki Wrocławskiej( On sam wlał ten preparat do silnika i skrzyni) na wydziale Tribologii a więc dziedzinie zajmującej się m.in tarciem. Tak więc postanowiłem wydać nie mała sumkę bo około 80 Euro. Jeżeli chodzi o odczucia, to silnik wyraźnie lepiej wkręca się na obroty przy zimnym silniku, troszkę się wyciszył silnik, na spalanie nie zwracałem uwagi bo i tak mało pali.