Rozrząd vw t4 2.4 D
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Matbid93
- Nowy T4
- 2
- Model:
- Auto: Vw t4
- Kontakt:
Rozrząd vw t4 2.4 D
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam takie pytanie kupiłem vw t4 z silnikiem 2.4 d po budowlance chcem go odnowić tzw blacharka malowanie plus wyjecie silnika uszczelnienie itd i zmierzam do sedna potrzebuje samochodem wjeżdżać i wyjeżdżać No i przestawiać patrzyłem na pasek rozrządu to napisy są już słabo widoczne od strony pompy widać że ktoś wymieniał pasek i takie pytanie czy mogł bym wymienić na chwilę obecną tylko sam pasek rozrządu bo boję się go uruchamiać bo mam myśl że może się zerwać a nie mam info co do rozrzadu pasek jest napinany pompa wody jak wspominałem silnik bedzie wyciogany wiec rozrząd i tak pojdzie nowy a na chwilę obecną na co zwrócić uwagę i czy przy wymianie samego paska będą mi potrzebne blokady za wszystko dziękuję.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Auto: t4/t4/t4/sharan
- Opis: ten co walczy
od początku do końca - podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: Rozrząd vw t4 2.4 D
WEŹCIE NAUCZCIE SIE PISAĆ!!!
To ,że jest witam to bardzo ładnie ,ale kto akceptuje takie posty ?
Tego nie da się czytac ,bo wszystko to jedno masło m…login to view the rest of this post
To ,że jest witam to bardzo ładnie ,ale kto akceptuje takie posty ?
Tego nie da się czytac ,bo wszystko to jedno masło m…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się