t4 2.5 tdi 88km skrzynia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
syybin
- Nowy T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
t4 2.5 tdi 88km skrzynia
witam wszystkich serdecznie, pojawił sie problem z moją t4.a mianowicie dziś zablokowała mi się skrzynia podczas jazdy i auto momentalnie stanęło z piskiem opon po czym zaczął się lać olej z pod skrzyni biegów. moje pytanie brzmi.. jaką skrzynie mam zakupić? bo tą którą miałem jest bardzo wolna a chciałbym troszkę szybszą, posiadam silnik 2.5 tdi 88km oznaczenie skrzynie EWB. orientuje sie ktoś jaka skrzynia spasuje do tego silnika? prosze o jakieś wskazówki żeby na darmo nie kupować skrzyni która później mi nie spasuje. pozdrawiam i czekam na odp
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 10
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - Lokalizacja: Bydgoszcz / okolice
- podziekowal za post: 11 razy