Chip ecu 2.5 tdi acv
-
Krteam
- Nowy T4
- 5
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: T4 multivan
- Kontakt:
Chip ecu 2.5 tdi acv
Cześć Panowie, czy jest ktoś może z okolic Częstochowy, kto mógłby wgrać chipa do sterownika 074 906 021L - jak się domyślam jedynie lutowanie. Auto w standardzie wiec chodzi mi o stage 1. Nie ma problemu żebym dojechał 100-150km. Z góry dzięki za info
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Chip ecu 2.5 tdi acv
Hej , jak już chcesz to sprawdź chip z allegro. Kupiłem i zamontowałem w Seicento. Zmiana naprawdę duża pomimo małego silnika. Spadło spalanie i wzrosła prędkość. Po odkręceniu do końca bez problemu zegar pokazał 165 , gdzie zawsze 160 było problemem.
Chciałem to samo zrobić w AAF , ale nie mam wtyczki miedzy silnikiem a filtrem powietrza. Będę próbował to samo w ACU,ale na razie to wymaga czasu.
Chciałem to samo zrobić w AAF , ale nie mam wtyczki miedzy silnikiem a filtrem powietrza. Będę próbował to samo w ACU,ale na razie to wymaga czasu.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 16
- Tematy: 118
- Model: Multivan, Caravelle , Syncro
- Auto: t4/t4/t4/t4
- Opis: ten co walczy od początku do końca
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 43 razy
- Kontakt:
Re: Chip ecu 2.5 tdi acv
Aby nie zakładac kolejnego tematu to pochwalę sie tym co osiągnałem przy montażu.
Seicento 1.1 sporting spalanie spadło z 6.3 na 5.5/100 więc jest dużo .
Teraz zamontowałem w AAF i udało mi sie znaleźć wtyczkę. Koszt 265zł z wysyłką za granicę i jest zmiana. Nie sprawdzę obecnie w spalaniu ,bo wlałem kiepski gaz ,ale odczułem na prędkości. Bardzo ładnie przyspiesza od 100 na 5-tym biegu i cały czas ciagnie. Uzyskanie 150 nie stanowi problemu.
W dwóch modelach różnych aut ma zmiany . Oba auta załadowane narzędziami a wcale nie mam lekkich jako hydraulik.
Mam jeszcze w Rav4 2.0pb ,ale korzystam prawie od święta ,więc nie wypowiem się.
Seicento 1.1 sporting spalanie spadło z 6.3 na 5.5/100 więc jest dużo .
Teraz zamontowałem w AAF i udało mi sie znaleźć wtyczkę. Koszt 265zł z wysyłką za granicę i jest zmiana. Nie sprawdzę obecnie w spalaniu ,bo wlałem kiepski gaz ,ale odczułem na prędkości. Bardzo ładnie przyspiesza od 100 na 5-tym biegu i cały czas ciagnie. Uzyskanie 150 nie stanowi problemu.
W dwóch modelach różnych aut ma zmiany . Oba auta załadowane narzędziami a wcale nie mam lekkich jako hydraulik.
Mam jeszcze w Rav4 2.0pb ,ale korzystam prawie od święta ,więc nie wypowiem się.