2.5 102 zmiana automatu na manual
-
chemik1980
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: LONG
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: 2.5 102 zmiana automatu na manual
Jakies tam wtyczki byly, ale jak twierdzisz ze nie ma to nie ma, czyli wsteczny musze dolozyc.
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
W automacie masz tylko 2 czujniki prędkości, wiązka do elektrozaworów i wiązka do multiprzełącznika. Wsteczny najlepiej podłączyć tak jak pisałem. Na zdjęciu jest pokazany przekaźnik, u mnie jest w tym miejscu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
chemik1980
- Początkujący T4
- 12
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: LONG
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Wyprowadzilem juz kable od czujnika i pozniej bede szukal przekaznika. Mam pytanie bardziej pednatyczne, czy moge zalozyc "koncowke lewarka" (czy jak to nazwac)np od passata, czy pasuje bez rzezby?
EDIT:
Bulli hasa jak dziewica, zrobilem od zeszlego poniedzialku 1800km i na razie jest git, musze tylko dwie rzeczy poprawic, mianowicie rozrusznik dosc slabo/ciezko kreci i powymieniac tulejki na mechanizmie zmiany biegow przy lewarku, bo drozek ma luzy troche.
bigis1966 bardzo dziekuje za ulatwiajace zycie wskazowki <beer>
EDIT:
Bulli hasa jak dziewica, zrobilem od zeszlego poniedzialku 1800km i na razie jest git, musze tylko dwie rzeczy poprawic, mianowicie rozrusznik dosc slabo/ciezko kreci i powymieniac tulejki na mechanizmie zmiany biegow przy lewarku, bo drozek ma luzy troche.
bigis1966 bardzo dziekuje za ulatwiajace zycie wskazowki <beer>