Duże spalanie oleju T4 1997 1.9 TD
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Berka
- Nowy T4
- 4
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Duże spalanie oleju T4 1997 1.9 TD
Witam. Mam taki problem. Pacjent T4 1997 1.9TD. Mechanik założyl pasek osprzętu górą pompy wody. Jeździłem tak ponad 1000km. W między czasie zmieniłem olej. Dzisiaj patrze a ubyło ponad 3litry oleju przez około 800km. Czy jest mozliwosc ze przez ten pasek silnik sie przegrzal i teraz pali olej? Ogrzewanie dzialalo tylko jak auto bylo na obrotach bo niby nagrzewnica byla zapowietrzona. Czy do starego oleju sprzedawca wlał jakis motodoktor? I po zmianie oleju wszystko wyszło? Prosze o odpowiedź.
-
szczepek76
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 2000r
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: Duże spalanie oleju T4 1997 1.9 TD
Załóż pasek jak powinien być odpowietrz układ czasami trzeba zsunąć waż do nagrzewnicy
Zmień czy dolej olej jaki był wcześniej pół syntetyk czy miner…login to view the rest of this post
Zmień czy dolej olej jaki był wcześniej pół syntetyk czy miner…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się