Prośba o identyfikację

Webasto, Truma, klimatronik, nagrzewnice i wszystko, co grzeje lub chłodzi w T4.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
divingmaniacs
Nowy T4

4
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Prośba o identyfikację

Post autor: divingmaniacs »

Ello,
Jako, że w poprzedniej paczuszce nie miałem dodatkowego grzania to nie do końca ogarniam temat, podpowiedzcie.
Mam u siebie 2 webasta, suche pod tylną podłogą, wersja D3LC Compact (obecnie niedziałający) uruchamiany z tego sterownika z niebieskim wyświetlaczem (zdjęcie poniżej) i drugie pod maską (rozbudowanie o dodatkową pompę ) D3WZ i do tego nie ma żadnego sterownika?? Czy oba uruchamia się z tego samego panelu? czy ktoś to hmmm odciął?? Czy to jest sterowane z panelu klimy?? Ewentualnie jaki panel powinien do tego być i gdzie podłączony/zainstalowany? Wyszukałem na forum, że podstawowa wersja D3WZ startuje automatycznie i nie ma sterownika ale sam już nie wiem.
Multik Generation 2001 2,5 tdi
Z góry dzięki za pomoc,
Ps. Dodałem fotki ale jak nie widać to dodam jeszcze raz.
Stefano
Forumowicz T4

12
Model:
Auto: Sharan, Cordoba
Opis: DOGRZEWACZE i OGRZEWANIA POSTOJOWE: EBERSPACHER I WEBASTO
otrzymal podziekowanie: 33 razy
Kontakt:

Re: Prośba o identyfikację

Post autor: Stefano »

Jak chcesz to jutro zadzoń to ci to wyjaśnię, bo późno już a pisania by było sporo.
Nie widzę fotki zegarka.

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogrzewanie i klimatyzacja”