Witam.
Mam taki malutki problem z hamulcami. Wymienilem pompe hamulcowa zaciski klocki i zrobilem transfuzje plynu hamulcowego i nadal mam slabe hamulce. problem zaczal sie od tego ze hamowal tylko tyl ale tylko swiezo po odpaleniu przez jakies kilka pierwszych hamowan. myslalem ze to rozdzielacz jest walniety ale sprawdzilem i nie. potem zaczelo sie odpowietrzanie i transfuzja plynu. To tez nie pomoglo wiec zaczelem wymieniac najpierw pompe potem servo potem zaciski klocki itd. wciaz sa slabe hamulce. Jedyne co przychodzi mi do glowy to pompa podcisnieniowa wacu ale nie wiem czy w 2.5 benzyna jest cos takiego. Czy ktos moglby mi cos poradzic na ta przypadlosc? Z gory dziekuje i Pozdrawiam.
hamulce
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
garfild28
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: t4 caravelle
- Opis: Kocham moje T4
- Kontakt:
-
robi003
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
Re: hamulce
Witaj w ''klubie ''.Mam to samo już od dwóch lat i żaden mechanior mi nie byl w stanie pomóc ,wymieniałem korektor hamowania ,omijałem go ,wymieniałem…login to view the rest of this post
This topic has 10 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się