Czesc
Mam taka nietypowa sprawe. Chcialbym wypozyczyc fotele 2-go rzedu (koziolek + dwojka) do Caravelli rocznik 93 na pare/kilka dni. Najlepiej Krakow lub okolice. Moze ktos akurat ma wymontowane i leza w garazu/piwnicy.
Oczywiscie nie za darmo!
Z gory dzieki jesli ktos moze pomoc.
Pozdrawiam
Wypozycze fotele 2-go rzedu od kogos z Krakowa lub okolic
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
sgt_raffe
- Początkujący T4
- 5
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Wypozycze fotele 2-go rzedu od kogos z Krakowa lub okoli
Mam ale tylko dwojke. Koziolka brak. Albo lawke 3 osobowa z caraveli dlugiej. Jak cos to pisz pw..
-
Caesar
- Początkujący T4
- 6
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Wypozycze fotele 2-go rzedu od kogos z Krakowa lub okoli
Mam koziołka z 2 rzędu, i pojedynczy ze stolikiem, są wystawione na olx, ale póki się nie sprzedadzą to mogę pożyczyć, tylko to Będzin, więc do Krakowa kawałek, chyba że po drodze przypadkiem.