Znaleziono 6 wyników
- 22 mar 2020, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spalona instalacja.
U mnie sa dwie takie "skrzynaczki". Jedna od świec żarowych, druga od wentylatorów. Jak pomoże to jutro mogę Ci zdjęcia wrzucić.
- 23 mar 2020, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Spalona instalacja.
Ale Tobie nie spalił się bezpiecznik tylko cała obudowa ;). Ponizej niewiele mowiaca fotka moich dwoch skrzynek. Jedna wisi luzem z jakiegoś powodu (ta od swiec), druga od wichury przykrecona za światłem.
- 01 kwie 2020, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Co kupić jako bazę do kampera?
Kolego. Podstawowe pytanie: Jakie podrozowanie?? Bo podrozowac mozna na weekend na mazury gdzie "goly" multik wystarczy w zupelnosci ale mozna tez podrozowac na 2 miesiace w odlegle regiony Gruzji czy za krag polarny gdzie izolacja, woda, panele itd. staja sie koniecznoscia. Kolejnya kwest...
- 01 kwie 2020, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Co kupić jako bazę do kampera?
Moim zdaniem samochod skonfigurowany do komfortowej, DLUGIEJ podrozy dla dwoch osob ciezko bedzie przystosowac do uzytkowania na codzien, szczegolnie w Twojej dzialce (cos tam wiem bo sam robie pol-zawodowo stolarke i ciesielke). Adampio dobrze pisze o ciastku :D. Szczegolnie ze piszesz kamper co im...
- 14 kwie 2020, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Problem z brakiem hamulca tylnego
No to szukaj w regulatorze siły hamowania. Z tyłu, na środku. Może się zblokował jak miał cały czas obciążenie. Od tego bym przynajmniej zaczął.
- 20 mar 2020, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiana podłogi
Haha. Skąd ja to znam...
Dzien 1. Poczyszcze i porobie zaprawki.
Dzien 2. Hmm...wspawam tych parę łatek
Dzien 3. Cholera, ktos mi ukradł połowę podlogi..na pewno zlomiarze.
Dzien 4. Najlatwiej bedzie wymienic całą..
Powodzenia w pracach!
Dzien 1. Poczyszcze i porobie zaprawki.
Dzien 2. Hmm...wspawam tych parę łatek
Dzien 3. Cholera, ktos mi ukradł połowę podlogi..na pewno zlomiarze.
Dzien 4. Najlatwiej bedzie wymienic całą..
Powodzenia w pracach!