Cześć wszystkim,
Pierwszy post i od razu pytanie więc nie linczujcie.
Poszukuje numeru części plastiku/ślizgu/osłony (?) zamka w drzwiach kierowcy.
Niestety kupując naszego klekota, była urwana klamka wewnętrzna. Po rozłożeniu boczku w celu ocen strat okazało się że cały mechanizm jest niekompletny.
A największym problemem na obecną chwilę jest ten plastik, który powinien znajdować się na zamku. Niestety nie udało mi się namierzyć go w wujku Google ani t4-wiki także nie odpowiada na moje pytanie.
Chodzi mi dokładnie o ten element z góry zdjęcia.
https://t4-wiki.de/wiki/Datei:Aufbau_Sc ... gebaut.jpg
plastik/ślizg/prowadnica zamka w drzwiach kierowcy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Black_T4
- Nowy T4
- 5
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
-
mjanusz69
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 29 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: plastik/ślizg/prowadnica zamka w drzwiach kierowcy
Nie wiem jak u Ciebie ,ale ja jak wymieniałem zamek nie zakładałem tego plastiku , było to jakieś 5 lat temu i nic się nie dzieje ,a mam centralny za…login to view the rest of this post
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się