Witam
Chciałbym się zapytać czy ktoś może wie jak włączyć ukryte Menu w oryginalnym radiu do Multivana marki Blaupunkt z Navi. Chodzi mi o test tunera czy coś takiego
Tryb serwisowy włącza się przez wciśnięcie guzika Set i pojawieniu się Menu potem ponownie wciskamy guzik Set i trzymamy aż pojawi się Menu serwisowe.
Ale mi chodzi oto że kiedyś przez przypadek włączyłem inne ustawienia gdzie mogłem zmienić ustawienia tunera radiowego .
To jest mi potrzebne bo radio bardzo kiepsko ściąga mi fale i może coś w ustawieniach może być poprzestawiane. Antena na pewno jest dobra bo już kupiłem dwie inne anteny i obydwie gorzej ściągają fale jak oryginalna w szybie. Próbowałem również wzmacniacz antenowy i separator ale to i to nie pomogło.
Dlatego wywnioskowałem że to wina może być tylko radia. A może tylko ustawień radia.
Radio to jakieś "radio navigation system mcd" firmy Blaupunkt
Radio Blaupunkt Navi słabo ściąga -Uryte menu i test tunera
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
toudi100
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 19
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Radio Blaupunkt Navi słabo ściąga -Uryte menu i test tunera
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2020, 20:12 przez toudi100, łącznie zmieniany 2 razy.
-
toudi100
- Aktywny T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 19
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Radio Blaupunkt Navi słabo ściąga -Uryte menu i test tun
Już wiem:) To jest radio mcd. Nawet piszę na froncie radia że to mcd a ja nie wiedzialem. Zdjęcie radia przesłałem w poprzednim poście