czy można jezdzic bez środkowego tłumika?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danny180
- Stały bywalec
- 14
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
czy można jezdzic bez środkowego tłumika?
Witam,mam pytanie czy można jezdzić bez środkowego tłumika, bo mi sie urwał i podłączyłem tylko końcowy, i chodzi jak chodził ,troszkę jak by mocniejszy był? Mam zamiar końcowy umieścic na swoim mniejsu i połączyć rurą, bo narazie przyczepiłem aby tylko się przejechać
-
toudi100
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: czy można jezdzic bez środkowego tłumika?
możesz jeździć jak nie czuć różnicy to spokojnie śmigaj .mnie z rok temu też sie przepalił środkowy to mi doradzili żebym wstawił rurke zamiast tłumi…login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się