Witam,
Poszukuję sprawdzonego elektryka w okolicach Trójmiasta.
Od jakiegoś czasu borykam się z problemami z odpaleniem swojej T4.
Za pierwszym razem była to kostka stacyjki, drugi raz brak sygnału na którymś z kabli (elektryk nie chciał zdradzić który).
W dniu dzisiejszym samochód odmówił posłuszeństwa po raz trzeci.
Chciałbym sprawdzić stan przewodów oraz elementów (rozrusznik, alternator itd.) odpowiedzialnych za rozruch silnika.
W samochodzie były robione zabezpieczenia i przypuszczam, że one są przyczyną problemów.
Polecicie kogoś kto pomoże mi to wyprostować?
Seba
Rzetelny elektryk okolice Trójmiasta
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Sebali1981
- Nowy T4
- 7
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
-
Johnny
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Re: Rzetelny elektryk okolice Trójmiasta
Co prawda nie pomogę, ale chętnie się podepnę pod temat. U mnie przy każdym zimnym rozruchu przepala bezpiecznik świec żarowych. Byłem już z tym we dwóch warsztatach w Gdańsku i nie poradzili sobie z tematem.