Witam,
Z góry przepraszam, jeśli źle trafiłem z działem. Ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.
Mianowicie, w świeżo kupionym T4 zamierzam wywalić przegrodę oddzielającą kabinę od paki. Słyszałem, że potrzeba do tego osoby uprawnionej i po demontażu udać się na przegląd. Po przeglądzie natomiast udać się z dokumentacją do wydziału komunikacji.
Moje pytanie brzmi - czy po tym zabiegu będę mógł przerejestrować samochód jako osobowy?
Czy ktoś, kto kiedykolwiek robił taki zabieg u siebie jest w stanie mi powiedzieć ile wynosi cena?
Pozdrawiam cieplutko.
Wewnętrzna przegroda
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Jackall
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Re: Wewnętrzna przegroda
Przeróbka z ciężarowego na osobowy jest o wiele prostsza niż odwrotnie.
Jedziesz do warsztatu samochodowego, który ma w regonie kod bodajże 29Z, czyli…login to view the rest of this post
Jedziesz do warsztatu samochodowego, który ma w regonie kod bodajże 29Z, czyli…login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się