bład 17656
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
pozeczkowy
- Początkujący T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
bład 17656
problem jest następujący. podłączyłem moja teczkę pod vaga i wypluł błąd 17656 (został osunięty) który ukazuje ze Poziom paliwa za niski. jednak odkąd auto kupiłem to nigdy nie poznałem wyglądu kontrolki księgowego (czyt. rezerwy) a mam już auto 3 lata prawie. symptom który nakłonił mnie do podpięcia kabla był Batory (dym) z tyłu. może nie wielki ale zauważalny od około 2,5k obrotów. auto nie straciło na mocy ani nie pali więcej tylko kopci trochę i pokazuje błąd. pytanie co to może być i jak to naprawić :P ?? za każde sugestie oraz podpowiedzi serdecznie dziękuję!
-
wilu8
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 32
- Model:
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 36 razy
- Kontakt:
Re: bład 17656
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 248/004680
A tak najbliżej to filtr paliwa do wymiany lub przewody paliwowe nieszczelne
A tak najbliżej to filtr paliwa do wymiany lub przewody paliwowe nieszczelne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
pozeczkowy
- Początkujący T4
- 16
- Tematy: 2
- Model:
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
-
krop
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: 88KM, 99/00
- podziekowal za post: 6 razy
- Kontakt:
Re: bład 17656
mam to samo kolego, dzis dalem auto do wymiany rozrzadu, moze mechanik poustawia to co trzeba i bedzie chodzic jak w ksiazce pisze, dam znac jak odbiore auto
EDIT poniedziałek, 11 kwi 2011, 22:11
blad zniknal, ale dzieki ktorej operacji to nie wiem, napewno nieszczelny byl uklad paliwowy tzn lała sie ropa z wezykow ktorych to nie wiem dokladnie, inna sprawa to ze zaplon byl przestawiony ponoc bardzo duzo do przodu, wydaje mi sie ze cos z tymi przeowdami paliwowymi bedzie tymbardziej ze ktos tam juz o tym wspomnial
pozdrawiam
EDIT poniedziałek, 11 kwi 2011, 22:11
blad zniknal, ale dzieki ktorej operacji to nie wiem, napewno nieszczelny byl uklad paliwowy tzn lała sie ropa z wezykow ktorych to nie wiem dokladnie, inna sprawa to ze zaplon byl przestawiony ponoc bardzo duzo do przodu, wydaje mi sie ze cos z tymi przeowdami paliwowymi bedzie tymbardziej ze ktos tam juz o tym wspomnial
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, 21:38 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem
Powód: post pod postem